Сегунда
 
Union Huaral
Comerciantes Unidos
 
Comerciantes Unidos
Хуан Аурич
??:??
Альянса Универсидад
Comerciantes Unidos
??:??
Comerciantes Unidos
Unión Comercio
??:??
Cusco
Comerciantes Unidos