Африка Спортс
San-Pédro
 
Bassam
Спортинг Гагноа
 
FT
Tanda
Bouaké
2
0
 
FT
Moossou
АСЕК
1
0
 
АФАД
СОА
 
Racing D'abidjan
Abengourou
 
Abengourou
Moossou
 
Спортинг Гагноа
Bouaké
 
FT
АСЕК
Bassam
2
1
 
Lys Sassandra
Tanda
 
СОА
San-Pédro
 
WAC
АФАД
 
Racing D'abidjan
Африка Спортс
 
Moossou
Lys Sassandra
 
Спортинг Гагноа
San-Pédro
 
Tanda
АФАД
 
Африка Спортс
WAC
 
FT
АСЕК
Bouaké
2
2
 
Bassam
Abengourou
 
СОА
Racing D'abidjan